Етно стиль в Японії

Японський стиль
Японський стиль в одязі у більшості людей асоціюється з головним етнічним елементом-кімоно. І дійсно, Японія дуже довго була закритою від зовнішнього світу країною, в яку з великими труднощами проникало все «європейське». Звичайно, це стосується і манери одягатися. До недавнього часу етнічний одяг в Японії був популярним. Однак сучасні японські дівчата вдягаються трохи по-іншому.
У великих японських містах часто можна побачити дівчат одягнених дуже яскраво, зухвало і навіть можна сказати занадто безглуздо … Безглуздо для нашого розуміння. Цей стиль носить назву Harajuku.

Harajuku-це напрямок японської молодіжної моди, що включає в себе етнічні елементи традиційного японського одягу (кімоно і гета). Але під впливом Заходу сучасна японська молодь комбінувала сучасні європейські речі з японською етно одягом, додаючи до всіх цьому ще й масивні аксесуари в великих кількостях. Внаслідок чого вийшов якийсь симбіоз, який згодом був названий стилем Harajuku. Основна ідея даного стилю: твій образ-це вираз твоєї індивідуальності.

Джерело:http://bezlichporad.in.ua/etnichnyj-styl-v-odyazi-modelyuyemo-obraz-v-etno-styli.html

Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Етно стиль в Африці

Етно стиль в Єгипті

Що таке етнічний стиль в одязі?